Биокетърингът – полезно, вкусно и достъпно

Какво значи здравословното хранене? За всеки отговорът на този въпрос е различен, но в основната същност говорим за консумацията на храни от различни групи, които да ни карат да се чувстваме добре, да имаме повече енергия, по-добро настроение и да поддържаме или подобряваме здравето си. Кой казва,че в кратката обедна почивка единственият вариант е да хапнем сух сандвич. В офиса, на фирмена конференция или пък на празнично парти също можем да се храним здравословно. Все по-голяма популярност в последните години набира биокетърингът. При подготовката на менюто не се използват подобрители, оцветители, консерванти, подсладители и други химически добавки. Процесите по предварителната подготовка и топлинната обработка на продуктите са съобразени с всички съвременни концепции за приготвянето на здравословна храна.

Това е една от темите, върху които фокусира вниманието на участниците в Международната научно-практическа конференция „България на регионите 2018“, организирана от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите с подкрепата на Фонд „Научни изследвания“, доц. Назан Арифоглу. „Биокетърингът – перспектива за устойчиво развитие на кетъринг услугите“ бе темата на преподавателя от Университета в Чанаккале.

 

 

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Banda by Antoni Sinote Botev & Evgeni Dimonni Dimov